Incasso

 

INCASSO
Als ondernemer krijgt u met enige regelmaat te maken met klanten die uw rekening niet willen betalen. Advocatenkantoor Noord helpt u om er voor te zorgen dat uw klant uw rekening gaat betalen. Oplossingsgericht werken met een persoonlijke benadering staat dan ook voorop. Een juridische procedure wordt gezien als allerlaatste optie.

HET VERZORGEN VAN UW INCASSOTRAJECT
U kunt uw incasso's uit handen geven aan Advocatenkantoor Noord. Het doel hierbij is om uw vordering succesvol af te handelen zonder juridische maatregelen. Dit voorkomt juridische kosten voor u en uw debiteur. Het kantoor maakt geen gebruik van standaardprocessen. Voor elke incasso levert het kantoor maatwerk.

MAANDELIJKSE INCASSO'S VIA ADVOCATENKANTOOR NOORD
U kunt er ook voor kiezen om uw maandelijkse vorderingen (bijvoorbeeld uw huurincasso's) voor een gering bedrag per jaar via Advocatenkantoor Noord te laten lopen. In dat geval geschiedt de inning van de huur via Advocatenkantoor Noord en komen de gelden binnen op de Stichting Derdengelden. Maandelijks kijkt het kantoor of uw klant heeft betaald. Indien de klant niet heeft betaald, dan wordt er of direct telefonisch contact opgenomen met de betreffende klant of er wordt direct een aanmaningsbrief verzonden. De werkwijze is maatwerk en zal per situatie verschillen. Met deze werkwijze heeft u geen zorgen meer over uw incassotraject en het bevordert snellere betalingen.
 

MEER INFORMATIE
Wilt u meer informatie en/of advies over incasso's dan kunt u gerust vrijblijvend contact opnemen met Janet Plat via het telefoonnummer 0512 516905 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..