Het kantoor

 

Laagdrempelig & eigentijds
Advocatenkantoor Noord is een laagdrempelig, eigentijds advocatenkantoor dat zich richt op ondernemers. Het kantoor biedt ondernemers brede juridische dienstverlening aan.

Het kantoor adviseert, bemiddelt en staat ondernemers bij in gerechtelijke procedures. De ondernemer dient hierbij te allen tijde centraal te staan. Advocatenkantoor Noord onderscheidt zich door een no-nonsense werkwijze zonder verrassingen. Deze gehele manier van werken is vernieuwend in het vakgebied. De wijze van communiceren is anders, de wijze van declareren is anders. Er wordt duidelijk en snel gecommuniceerd met de klant. De declaraties zijn transparant en reëel. Een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, dat is waar het kantoor voor staat.

Denken in oplossingen, niet in problemen
Advocatenkantoor Noord denkt in oplossingen, niet in problemen. De kracht is dat er proactief wordt meegedacht met de ondernemer. Het kantoor komt met een oplossing die voor u als ondernemer het beste is.

Samenwerking & betrokkenheid
Het kantoor vindt samenwerking en betrokkenheid belangrijk. Een goede samenwerking met de klant levert betere resultaten op. Daarnaast is het kantoor betrokken. Er wordt voortdurend gekeken naar de juiste oplossing voor u en uw onderneming. Het kantoor hecht veel aan klantwaarde. Bovendien gaan juridische vraagstukken vaak gepaard met fiscale en notariële aangelegenheden. Om u op alle fronten goed te kunnen bijstaan is een goede samenwerking met externe partijen van belang. Het kantoor beschikt over een solide netwerk van specialisten, zoals onder andere accountants, notarissen en fiscalisten.

MEER INFORMATIE
Wilt u meer weten over het kantoor dan kunt u gerust vrijblijvend contact op via het telefoonnummer 0512 516905 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..