Referenties
De dienstverlening van mr. Janet Plat van Advocatenkantoor Noord zijn mij en mijn partij zeer goed bevallen. Mijn ervaring is dat de zaken, snel en zeer vakkundig en professioneel worden opgepakt. Ik kan Advocatenkantoor Noord zeker aanbevelen. Tot slot wil ik nog opmerken dat de prijs- en kwaliteitverhouding zich in een juiste balans bevindt.
EERSTE LOKALE PARTIJ (DRACHTEN: DHR. H. VONK)

Jaarlijks hebben we veel verschillende opdrachtgevers. Janet Plat heeft ons gehele proces geanalyseerd van opdrachtverstrekking tot facturatie. Mogelijke verbeteringen hebben we gezamenlijk doorgevoerd met haar. Het kantoor denkt goed mee en toont in het gehele proces veel enthousiaste initiatieven. Indien er tevens juridische vraagstukken bij ons op kantoor zijn geeft Janet Plat hier heldere adviezen over. Voor ons is Advocatenkantoor Noord een heldere vraagbaak voor alle juridische zaken.
W2N ENGINEERS (DHR. F. WIERSUM)Onlangs heeft mr. Janet Plat van Advocatenkantoor Noord ons bijgestaan. Wederom was de samenwerking uitstekend te noemen, waarbij de zaken altijd voortvarend en met de nodige accuratesse worden behandeld. Opvallend hierbij is de vindingrijkheid en het enthousiasme van mr. Janet Plat. Wij kunnen dit kantoor van harte aanbevelen.
WATERSPORTVERENIGING DRACHTEN-VEENHOOP

Advocatenkantoor Noord is een laagdrempelig kantoor. Het kantoor benaderd op een persoonlijke manier het probleem en komt daarmee tot oplossingen die niet standaard zijn. Als makelaar is het praktisch om soms even een vraag te kunnen stellen voor een klant of iets ter bevestiging voor te leggen. Het kantoor gaat hier goed mee om en komt snel met een reactie, zeker aan te bevelen!
MAKELAARSWERK (DHR. S. VEENSTRA)


Mijn ervaringen met de dienstverlening van Advocatenkantoor Noord zijn zeer goed. Het kwam op mij als zeer professioneel en vakkundig over, wat ik inclusief de snelle reactietijd die ik heb ervaren zeer belangrijk vind. Tevens geeft het kantoor handige tips die ik wellicht voor de toekomst in mijn bedrijf kan toepassen. Ik zou Advocatenkantoor Noord zeker aanbevelen in mijn eigen omgeving aangezien de prijs- en kwaliteitverhouding zeer goed is. De volgende opdracht zit er al weer aan te komen!
EV-SOLUTIONS (DHR. T.P. MAST)

In het conflict heeft mevrouw Plat mij zeer goed geholpen. Met haar kundigheid hebben we deze zaak gewonnen. Tijdens het gehele proces is er goed overleg geweest en heeft zij mij duidelijk de stand van zaken doorgegeven, dus geen verrassingen achteraf! Al met al dus zeer tevreden!
B&H AUTOMATISERING (DHR. S. BOSMA)

Ik ben in contact gekomen met mr. Janet Plat door een gesprek in de vorm van een interview, waar ik een artikel over heb geschreven voor de lokale krant van Smallingerland. Haar informatie in het interview was transparant, eerlijk, professioneel en vooral vernieuwend in haar vakgebied. Ze vertelde 'anders' te willen zijn dan het imago die advocaten tegenwoordig hebben. Toevallig kon ik haar expertise kort daarna persoonlijk ervaren en heeft zij een zakelijke kwestie voor mij uitstekend opgelost. Janet hield dagelijks contact via de mail en app, zodat ik alles wist van de stand van zaken. Ook na de correcte afhandeling waar ik zeer tevreden over ben, heeft ze nogmaals geïnformeerd of alles in goede orde was afgerond en in orde was. U kunt in vol vertrouwen Advocatenkantoor Noord advies vragen op juridisch gebied!
TEKSTPRODUCTIES VAN DER HOEK (MW. M. VAN DER HOEK)