Tarieven

 

CONCURRERENDE TARIEVEN
De werkwijze van Advocatenkantoor Noord is vernieuwend. Het kantoor hanteert een no-nonsense tarief. Ook hier ligt bij het kantoor de nadruk op service. Veel klantwaarde voor een scherp concurrerend tarief. Vooraf worden er duidelijke en heldere afspraken gemaakt zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

VASTE PRIJSAFSPRAKEN
Advocatenkantoor Noord is flexibel en werkt veel met vaste prijsafspraken. Zo kan er voor het maken van overeenkomsten een vaste prijs worden afgesproken. Ook in andere zaken staat Advocatenkantoor Noord open om een vaste prijsafspraak te maken. Zo weet u als ondernemer vooraf waar u aan toe bent.

TOEVOEGING
Het kan zijn dat u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Raad voor Rechtsbijstand of neem contact op met Advocatenkantoor Noord.RECHTSBIJSTANDSVERZEKERING
Indien u een rechtsbijstandsverzekering hebt dan kan het zijn dat uw rechtsbijstandverzekeraar bereid is om de advocaatkosten te vergoeden. Sinds de uitspraak van het Europese Hof van Justitie mag u in geval van een procedure zelf kiezen welke advocaat uw zaak behartigt.
 

MEER INFORMATIE
Wilt u meer weten over de tarieven of heeft u vragen over gefinancierde rechtsbijstand of de vrije advocaatkeuze bij een rechtsbijstandsverzekering. Neem gerust vrijblijvend contact op via het telefoonnummer 0512 516905 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..